dijous, 13 d’octubre del 2011

sorry.

Ho sento.
Tinc el Blog abandonadíssim.... Però he de dir noves novetats:

  1. L'espai que tenia en ment està en procés de ser validat... He de parlar amb l'Anna de com omplir el formulari...
  2. El casting de models està fet. Finalment, desfilaran: Gal·la Benito, Laura Bastida, Laura Pérez, Aina Casanovas, Nikole Portell, Mailén Giovagnoli, Ariadna Pi, Agnès Jabbour, Tamara Ndong i Aida Moré (orde de sortida...). També cal dir, que cada divendres, intento fer fittings (emprovar la roba) a les models, per veure si els hi va bé o cal algun canvi (de moment, tot satisfactori!!!!!)
  3. La part teòrica va avançant mica en mica... com un conta gotes... Aquest cap de setmana m'hi he de posar molt en serio. L'índex final està fet, ara el que cal es expandir-lo !
  4. Per part negativa... Hi ha la producció de vestits. Per causes personals i no tant personals (examens, treballs, començament fort, etc.) la producció ha quedat parada durant gairebé dos setmanes. Amb la Mª Rosa cal que ens hi posem de fort, doncs m'agradaria tenir-los enllestits a mitjans de Novembre (per fer el Look Book (catàleg)).
  5. I la més important.. Com podeu veure, he canviat el nom del blog. Abans era www.myfashionmedicine.blogspot.com, però ara, que ja tinc més que clar que el treball no és simplement fer roba, sinó, he arribat a la conclusió que també és fer una filosofia, una manera de vendre i de donar-se a conèixer (marketing) o crear un logo (la perxa), l'he canviat per WWW.ROBPALAU.BLOGSPOT.COM
  6. Ja tinc burra !!!!! Semblant a aquesta...
I aqui totes les novetats de moment. Quan en tingui de noves, ja les penjaré !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada